Hoquei Herba Femení
Esports 08/04/2011

El Polo aspira a la segona plaça d’un ‘play-off’ pel que l’Egara pot classificar-se matemàticament

L’equip barceloní s’enfronta al rival directe de l’Egara, el Las Palmas, mentre que les ratllades poden fer un favor al Polo si guanyen la Reial

Oriol Malgosa
2 min
Glòria Comerma, jugadora de l'Egara.

MatadeperaA falta de dues jornades de lliga el quadre del play-off al títol comença a quedar definit. Club de Campo, Reial Societat i Polo ja hi tenen el lloc assegurat mentre que l’Egara té la possibilitat de deixar definida també la seva classificació aquest diumenge. Les de Patricio Kenan només han d’aconseguir el mateix resultat que el Las Palmas per fer valer la seva avantatge de dos punts en la última jornada. L’Egara no ho tindrà fàcil però, ja que juga contra la Reial Societat, que està en segona posició i ja va superar les ratllades en els quarts de final de la Copa per 1 a 0. El partit començarà a les 11 del matí al Pla del Bon Aire.

El Polo, per la seva banda, viatjarà a les Canàries per intentar sumar una victòria que l’acosti al liderat en el partit que començarà a 2/4 d’11. L’equip barceloní és tercer a la classificació amb 10 punts però segueix de ben aprop la Reial Societat i el Club de Campo, que en tenen un més, 11. Per últim, el CD Terrassa, que ja no té opcions al títol, jugarà a Madrid contra el Club de Campo a partir de la una del migdia.

Després que l’Atlètic deixés lligada la seva permanència la setmana passada, ara és el Júnior qui té opcions de deixar ben encaminada la seva salvació. L’equip de Sant Cugat és el tercer classificat de la lliga per la permanència amb 10 punts i es veurà les cares amb el segon, l’Alcalà, que en té 12. En cas de guanyar aquest diumenge, el Júnior només haurà d’igualar el resultat de les andaluses en l’última jornada de la lliga, on té un enfrontament molt més assequible que l’Alcalà. Per últim, l’Atlètic juga aquest diumenge a Ourense contra el cuer a les 12 del migdia.

stats