Esports 03/04/2011

El Polo guanya el Club de Campo i entra de ple a la lluita per la primera posició de la lliga regular (4-3)

L’equip barceloní està a un sol punt de Club de Campo i Reial Societat, mentre que l’Egara ha perdut a casa amb el Terrassa i es complica el 'play-off'

Oriol Malgosa
2 min
Carla Rebbechi del Club de Campo.

MatadeperaEl Polo ha estat l’únic dels primers quatre classificats que ha aconseguit la victòria. L’equip barceloní ha guanyat contra el líder, el Club de Campo, i ha reduït la distància amb l’equip madrileny i la Reial Societat a un sol punt. L’altre equip català en zona de play-off, en canvi, s’ha complicat la quarta posició. L’Egara ha perdut a casa contra un Terrassa que ja no té cap opció a la lliga per 3 gols a 5 i ha vist com Las Palmas s'ha situat només dos punts per sota. Les illenques han protagonitzat la sorpresa de la jornada en vèncer a domicili la Reial Societat per 0 a 1 i han posat emoció a les dues últimes jornades del campionat.

La setmana vinent, l’Egara tindrà la primera opció d’assegurar-se la plaça al play-off quan rebi la Reial Societat al Pla del Bon Aire. Les ratllades es veurien afavorides si el Polo guanyés el seu partit contra el Las Palmas a domicili. Per últim, el Terrassa, centrat a preparar la seva participació a la Copa d’Europa, viatjarà a Madrid per veure’s les cares amb el Club de Campo.

D’altra banda, l’Atlètic s’ha assegurat la permanència en vèncer per 6 a 1 el Sardinero. L’equip de Xavi Galí ha aconseguit així el seu objectiu una vegada va quedar fora de la lliga pel títol. L’altre equip català que lluita per quedar-se a la màxima divisió, el Júnior, ha vist augmentar les seves opcions de salvar-se per la via ràpida. Les de Sant Cugat han guanyat contra l’Ourense per 7 gols a 0 i han retallat a dos punts la distància amb l’Alcalà, que és segon.

La setmana vinent, el Júnior visitarà precisament l’equip andalús amb l'opció d’empatar-lo a punts i arribar a l’última jornada amb el gol average particular a favor i opcions de salvar-se directament. En aquest últim partit, les de Sant Cugat rebran a casa el Sardinero a qui l’Atlètic ha apallissat avui, mentre que l’Alcalà tindrà un partit molt més complicat a camp de l’Atlètic.

stats