HOQUEI HERBA MASCULÍ
Esports 23/04/2011

Els ‘shoot-outs’ classifiquen l’Atlètic però eliminen el Polo de l’Euro Hockey League

L’equip barceloní ha perdut per quarta vegada en els u contra u i queda fora dels quarts de final on demà l’Atlètic jugarà contra el Club de Campo

Oriol Malgosa
2 min
Christian Wein (Polo) intenta superar David Alegre (OZ).

MatadeperaUna, dues, tres i fins a quatre vegades el Reial Club de Polo ha perdut pels llançaments de shoot-outs a l’Euro Hockey League en la curta història d’aquesta competició. En la primera edició de la lliga europea, l’Atlètic els va superar des del quart de camp als vuitens de final i la temporada passada els barcelonins van perdre les semifinals i el partit pel tercer i quart lloc també als u contra u entre el jugador i el porter. El partit d’avui contra l’Orange Zwart, doncs, no ha estat una excepció.

Pau Quemada ha avançat el seu equip amb un gol d’stroke, però l’Orange Zwart ha aconseguit empatar gràcies a un gol de penal. La mala fortuna s’ha aliat amb els barcelonins, que han vist com l’equip dels catalans Marc Sallés i David Alegre s’avançava en el marcador gràcies a un gol en pròpia porta de Matías Rey. Quan només faltaven tres minuts pel final del partit, Pau Quemada ha empatat el marcador amb un gol de penal i s’ha arribat al final dels 70 minuts amb empat a dos gols. Cap dels dos equips ha estat capaç de marcar en els 10 minuts de pròrroga que s’han disputat i la manca d’encert dels polistes en els shoot-outs els han acabat allunyant d’Europa.

Qui sí que jugarà els quarts de final serà l’Atlètic, que ahir es va imposar al Mannheimer alemany als shoot-outs després d’arribar al final del partit i de la pròrroga amb empat a un. Els groc-i-negres van començar perdent al minut 3 de partit amb un gol de penal, però Miki Delàs va posar l’empat al marcador també al minut 3 de la segona part. L’eficàcia de Sergi Enrique, dues dianes, i d’Ignasi Guerrero en els u contra u va donar la classificació als terrassencs, que demà a les 12 es veuran les cares amb el Club de Campo en el partit dels quarts de final. Serà la primera vegada que un d’aquests dos equips aconsegueix la classificació per la final four.

stats