HOQUEI SOBRE PATINS
Esports 27/04/2019

El Lleida goleja el Voltregà (5-2) i jugarà la final contra el Sarzana

Els locals busquen el segon títol consecutiu de la WS Europe Cup

Ara
2 min
El Lleida goleja al Voltregà i jugarà la final contra el Sarzana

BarcelonaEl Lleida Llista Blava jugarà de nou la final de la WS Europe Cup, l'antiga copa CERS, després de derrotar al pavelló Onze de Setembre el Voltregà a la semifinal entre equips catalans per 5-2. El rival a la final (19 h, Esport3) serà el Sarzana, que en el duel entre equips italians es va imposar per 4-2. Els lleidatans, que organitzen la competició per segon any consecutiu, van imposar-se fa un any al Barcelos portuguès i van guanyar per primer cop aquesta competició. Aquesta vegada encara són més favorits contra l'equip que entrena Alessandro Bertolucci, un Sarzana que no ha guanyat mai cap títol a la seva història.

Xixi Creus, un dels jugadors més destacats del partit, va fer el primer gol local als 19 minuts de joc, i quan els osonencs tot just intentaven reaccionar, va arribar el segon gol, obra de l'asturià César Candanedo. Aleix Molas, però, es va encarregar de donar emoció a la semifinal amb el gol del Voltregà abans del descans. A la segona part el Lleida es va mostrar ferm en defensa contra un Voltregà que va rondar sempre la porteria local, amb un domini de la possessió estèril que permetia als locals fer mal en atacs ràpids que van decidir el partit. Maxi Oruste es va encarregar de fer el 3-1 i als 44 minuts Xixi Creus, amb el seu segon gol del dia, va deixar sentenciada la final. Maxi Oruste, a tres minuts del final, va encarregar-se de convertir el pavelló Onze de Setembre en una festa marcant el cinquè gol local. Adrià Ballart va marcar el 5-2 definitiu en l'últim partit.

A la primera semifinal el Sarzana es va imposar al Valdagno en un partit que va acabar amb empat i es va resoldre a la pròrroga. L'argentí Danilo Rampulla va forçar la pròrroga amb un gol quan faltaven 26 segons per al final d'un partit en que va marcar un segon gol a pròrroga. El Sarzana no ha guanyat mai aquesta competició.

stats