HOQUEI PATINS
Esports 27/09/2014

El Reus supera el Moritz Vendrell i dormirà com a líder en solitari de l'OK Lliga (4-2)

També han guanyat a casa l'Enrile PAS Alcoi, el Monbus Igualada i el Liceo, mentre que l'únic en imposar-se a domicili ha estat el Cerceda

Jordi Graell
1 min

BarcelonaEl Reus Deportiu dormirà com a líder de l'OK Lliga després de superar per 4-2 el Moritz Vendrell. Malgrat que els visitants han millorat la seva imatge respecte al partit contra el Barça, s'han trobat amb un Reus més pragmàtic de l'habitual i que ha sabut aprofitar les poques errades que han comès els vendrellencs.

També s'han imposat com a locals l'Enrile PAS Alcoi, que ha derrotat in extremis el Voltregà per 2-1 gràcies a un penal transformat per Marc Figa a vint segons pel final; el Monbus Igualada, que ha apallissat el Vilafranca Capital del Vi per 6-1; i el Liceo, que s'ha desfet del MIS Ibèrica Mataró per 6-4. L'única victòria momentània a domicili de la segona jornada s'ha produït a Tordera, on el Cerceda ha imposat la seva llei per 4-8. La jornada 2 de l'OK Lliga es completarà aquest dimarts amb el Barça-Calafell Tot l'Any i el Vic- Noia Freixenet, mentre que l'ICG Software Lleida-Manlleu es jugarà el 2 de novembre.

stats