Hoquei Patins
Esports 28/04/2011

El Reus es jugarà l'OK Lliga contra el Liceo a Riazor després d'empatar 2-2 amb el Barça

En el clàssic de l’hoquei entre el Reus Deportiu i el Barça Sorli Discau han empatat a dos gols, un resultat que satisfà a mitges els roig-i-negres

BarcelonaEl partit ha començat bé per als locals, que s'han avançat gràcies al gol de Raül Marín, però poc abans del descans, Jordi Adroher ha empatat per als blaugrana. La tensió a la segona meitat ha anat en augment, perquè tots dos equips eren conscients del què hi havia en joc. Per al Reus, deixar gairebé decidida la sort de la lliga; per al Barça, seguir amb opcions de conservar l’hegemonia de l’hoquei català. Borregán ha fet l’1-2 al 38’, però Marín ha empatat un minut després.

Amb aquest empat l’equip d’Alejandro Domínguez ha aconseguit, a falta de dues jornades per acabar la lliga, que el Barça quedés matemàticament descartat per revalidar el títol de l’OK Lliga després d’haver-se’n proclamat campió durant tretze temporades seguides, però no van poder aconseguir el triomf que els hagués donat tranquil·litat de cara a la penúltima jornada. I és que, tot i que els reusencs conservaran el liderat faci el que faci el Coinasa Liceo, el seu perseguidor a la classificació, hauran d’anar a Riazor a derrotar el combinat gallec, sempre perillós a la seva pista, amb la seva gent. El tècnic roig-i-negre es va mostrar molt confiat al final del partit i va assegurar: “Anirem a guanyar i podem fer-ho”, esperonant els seus a sortir sense complexos a vèncer a la Corunya. El Reus confia ara en una ensopegada del Liceo a l’Olímpic contra el Roncato Patí Vic que li faciliti les coses.

Avui també s'ha sabut que l’OK Lliga finalment avançarà a les 18.00 l’horari de la darrera jornada del campionat, prevista per a dissabte 28 de maig, per evitar coincidir amb la final de la Lliga de Campions de futbol.