Hoquei Patins
Esports 01/03/2014

Un infal·lible Sergi Miras als penals permet el Moritz Vendrell accedir a la final de Copa (2-2)

Els homes de Guillem Cabestany, com dijous, han hagut de remuntar contra el Reus per forçar la pròrroga i guanyar en una tanda de penals inacabable

Jordi Graell
Els jugadors del Moritz Vendrell celebren el seu pas a la final de Copa / FEP

LleidaEl Moritz Vendrell tindrà l'oportunitat de defensar a la final la Copa del Rei aconseguida la temporada passada després d'eliminar el Reus Deportiu a la tanda de penals. Després d'una primera part sense gols per les grans intervencions de Roger Molina i Xevi Puigbí, a la segona el Reus ja es veia guanyador amb les dianes de Jordi Adroher i Joan Salvat. Però si hi ha un equip que no es pot donar mai per mort és el Vendrell, que com va succeir a Oviedo l'any passat, ha aconseguit forçar la pròrroga gràcies a dos gols a última hora de Jordi Creus i Sergi Miras.

Com és habitual els dos equips, arribant amb nou faltes a la pròrroga, no han volgut arriscar i finalment els penals han dictat sentència. Després de completar-se els cinc penals de rigor, la tanda s'han convertit en un mà a mà entre Sergi Miras i Albert Casanovas. Mentre que Miras els ha transformat tots, Casanovas ha errat l'últim enviant la pilota al pal. El rival del Vendrell sortirà de la segona semifinal entre el Vic i el Barça.