ESPANYOL
Esports 06/12/2012

Javier Aguirre: "Els futbolistes s'han de prendre el partit contra el Sevilla com una final"

El tècnic mexicà ha afirmat que encara no ha demanat reforços a la directiva per al mercat d'hivern

Efe
1 min

BarcelonaL'entrenador de l'Espanyol, Javier Aguirre, ha insistit, respecte al partit contra el Sevilla de divendres, que vol "que els futbolistes s'ho prenguin com una final", ja que considera que "cal fer-se forts a casa perquè la salvació passa per Cornellà-el Prat" .

El tècnic mexicà ha apuntat que han de lluitar per un bon resultat i també per donar bona imatge a la seva afició: "El que hem de fer és que ens vegin jugar bé, transmetre alegria i esforç. Tenim la il·lusió en procés de renovació, i a veure si amb això traiem els tres punts". Aguirre, a més, ha apuntat que no només l'Espanyol arriba amb urgències al partit de demà. "És important per als dos equips perquè tant el Sevilla com nosaltres tenim moltes necessitats. Serà igualat a nivell de pressió i caldrà veure qui té més fortalesa mental, equilibri, i comet menys errors", ha dit.

Pel que fa a la recerca de líders al vestidor blanc i blau, el 'Vasco' ha explicat que es recolza "en tres o quatre jugadors, els que tenen més experiència pel seu passat", tot i que ha matisat que a tots els membres de la plantilla els escolta "per igual", ja que encara els està coneixent.

D'altra banda, Aguirre ha negat que hagi demanat fitxatges al club amb vistes al proper mercat d'hivern: "Tot just porto una setmana i no he pogut parlar amb l'entitat ni d'altes ni de baixes. Cal esperar, de moment estem amb els que estem. Tota la resta són especulacions, rumors i interessos".

stats