LLIGA ASOBAL
Esports 11/12/2012

El Barça Intersport mesura la seva eufòria contra el tercer classificat de la lliga Asobal

La nota negativa del Barça és la baixa per quatre setmanes del pivot suec Magnus Jernemyr

El Barça continua sense fallar a Europa (36-25)

BarcelonaEl FC Barcelona Intersport, líder i únic equip invicte de la lliga ASOBAL, rep aquest dimecres al Palau Blaugrana (21:00 hores/TDP) el Naturhouse La Rioja, tercer classificat i revelació de la temporada, en un xoc amb molts atractius donat el bon moment de les dues equips. Després del cop d'autoritat a la lliga donat pels blaugranes amb el seu triomf a la pista de l'Atlètic de Madrid (22-25) després d'un gran partit del bloc blaugrana, la visita de l'equip de 'Jota' González és una nova pedra de toc per a un equip que suma 23 victòries en altres partits oficials des que va començar la temporada.

El tècnic blaugrana Xavi Pascual, que davant l'Atlètic de Madrid va donar descans al lateral Mikel Aguirrezabalaga i a l'extrem Juanin García podria recuperar-los per al partit de demà, ja que ha d'efectuar obligatòriament dues rotacions a la plantilla. La nota negativa és la baixa del pivot suec Magnus Jernemyr, amb una discopatia cervical i que estarà de baixa unes quatres setmanes. A més, l'extrem Martín Stranvosky, amb una capsulitis a la mà dreta i el pivot francès Cedric Sorhaindo, amb un esquinç al turmell dret, són dubte per demà.

El Naturhouse La Rioja arriba al Palau en el millor moment de forma de la seva història: és tercer a la lliga ASOBAL, està classificat per a la fase de grups de la Copa EHF, per a quarts de final de la Copa del Rei i a un pas de poder jugar la Copa ASOBAL (la juguen els quatre primers classificats al final de la primera volta).

En l'última jornada van superar el CAI Aragó (27-26) i segueixen invictes a la seva pista (7 de 7) encara que fos només han sumat dues victòries i un empat en set partits. Després de Barcelona i Atlètic de Madrid són la millor defensa (25,5 gols encaixats de mitjana) i el millor atac (28,7 gols).