Esports 16/09/2019

Joan Capdevila torna a l'Espanyol per ser el nou responsable de relacions institucionals esportives

El de Tàrrega exercirà diverses funcions, entre les quals la de portaveu esportiu

Roger Requena
2 min
Joan Capdevila torna a l'Espanyol amb un càrrec executiu

BarcelonaL’Espanyol reforça el seu organigrama amb ADN periquito. Aquest dilluns ha anunciat la incorporació de Joan Capdevila com a nou responsable de relacions institucionals esportives, un càrrec de nova creació. El de Tàrrega, que coneix a la perfecció l’Espanyol, desenvoluparà diverses tasques executives, entre les quals les de portaveu esportiu i representació del club quan correspongui. Capdevila torna al club on va arribar el 1997, captat per Josep Manel Casanova, procedent del Tàrrega. En la seva primera etapa es va estar un any al filial i un altre al primer equip. Després va fer carrera en clubs com l’Atlètic, el Deportivo, el Vila-real o el Benfica, i va tornar a jugar a l’Espanyol entre el 2012 i el 2014. En total, va disputar 75 partits amb un club del qual és soci des dels 13 anys, i que el recorda amb el seu nom a la porta 32 de l’RCDE Stadium.

Capdevila s’incorporarà al departament de comunicació i relacions institucionals, liderat per Agustín Rodriguez. L’Espanyol, així, segueix apostant per sumar al seu projecte persones compromeses amb el club, l'experiència de les quals ajuda l'entitat a seguir creixent. En aquest sentit, Joan Capdevila serà una nova aposta que permetrà consolidar la presència i la representació del club a tots els nivells: tant nacional com internacional i tant institucional com esportiu L’exjugador també exercirà de portaveu esportiu.

Amb Capdevila, l’Espanyol reforça la seva aposta per l’ADN periquito a l’organigrama, on, juntament amb el de Tàrrega, ja hi ha repartits fins a 13 exjugadors del primer equip: Francisco Rufete (director del futbol professional), Raúl Tamudo (adjunt a la secretaria tècnica), Eloy Pérez (director de la Ciutat Esportiva Dani Jarque i de les acadèmies internacionals), Àlex García (coordinador del futbol base), Ángel Morales (responsable de la gestió econòmica del futbol base), Moisès Hurtado i Javi Chica (entrenadors del juvenil B), i Rafa Marañón, Diego Orejuela, Iñaki Pérez de Arrilucea i Joan Josep Bertomeu (ambaixadors socials). On encara no hi ha cap exjugador és al consell d’administració, que segueix sent un cercle força reservat a l’àmbit exclusivament empresarial. Actualment aquest òrgan està format pel president Chen Yansheng, el vicepresident Carlos García Pont i diversos consellers xinesos amb càrrecs a Rastar Group. Al consell, els sentiments estan a l’ombra de la gestió empresarial.

stats