Futbol Català
Esports 05/04/2012

La Pobla supera l'Amposta per 3 a 2 en el partit més avançat de la jornada 33 a Tercera Divisió

En un partit molt disputat, els locals es van alçar al segon lloc de la taula

La Pobla segueix amb pas ferm

La Pobla de MafumetL'únic partit de Tercera programat per Setmana Santa dels corresponents a la propera jornada de lliga, va finalitzar amb un agònic triomf de La Pobla de Mafumet davant l'Amposta per 3-2. L'encontre era un dels darrers trens que podia agafar l'equip de les Terres de l'Ebre per no portar fins l'extrem les matemàtiques per salvar la categoria. El primer gol del partit va arribar d'hora, al minut 9 de partit, amb una diana de Víctor Bertomeu. L'Amposta, que només podia treure profit positiu de cara al futur amb una victòria, va empatar poc després gràcies a una diana de Becerra. No obstant, a la mitja hora els locals van tornar a posar-se per davant en el marcador mitjançant Songo'o.

A la represa, Víctor va fer el 3-1 però el conjunt dirigit per Jordi Fabregat encara va donar-li emoció al marcador amb una diana de Gustavo de penal en una acció polèmica on els visitants van reclamar expulsió del porter local Sergio per tractar-se del darrer home. El mateix Sergio va ser protagonista dels minuts finals amb les seves aturades, especialment a xuts de Becerra, l'home més actiu dels ampostins. El triomf deixa La Pobla de Mafumet temporalment segona i impedeix que l'Amposta s'apropi a les places segures de la part baixa de la taula.