GIRONA FC
Esports 12/10/2019

Juan Carlos Unzué: “No puc dir que el Girona no ho ha intentat”

El tècnic navarrès ha reconegut que el mal inici de partit ha condicionat la derrota

Jordi Bofill
2 min
Juan Carlos Unzué, entrenador del Girona

GironaMontilivi ha vist com la seva bona dinàmica s’ha acabat. “Ens ha penalitzat massa l’inici del partit, és evident que en aquells minuts l’Elx ha estat millor. No hem sabut sortir de la seva pressió, ens ha costat alliberar-nos”, ha explicat Juan Carlos Unzué, que també troba coses positives. “Hem tingut ocasions per fer gol, no per no marcar no hem fet res. Stuani, amb 0 a 1, ha tingut un travesser; això ho hauria canviat tot. No puc dir que el Girona no ho ha intentat”.

Després de sumar els sis últims punts, els blanc-i-vermells surten de la zona de 'play-off' d’ascens. “Per ser efectius, hem d’arribar en bones condicions, amb ambició però relaxats. Quan jugues tens, tot es precipita més. Hem de tenir més pausa i confiar en les nostres qualitats, amb una millor anàlisi del joc”, ha confessat Unzué, que no troba semblances entre les diferents derrotes del curs. “El rival no sempre està tancat, és més una cosa de velocitat. No sempre hem perdut de la mateixa manera, i si donem ritme al joc, l’espai acabarà apareixent. Però és complicat d’entrenar, perquè la tensió de la competició només apareix als partits”.

L’Elx, per descomptat, ha fet un gran partit. “És que té mèrit, el que han aconseguit aquí. Ens hem equivocat en certes coses, perquè sempre hi ha errors, però repeteixo que crec que ens penalitza molt el mal inici de partit”. Una victòria hauria permès el Girona situar-se en zona d’ascens directe de manera provisional. “No podem viure dels «què hauria passat si...». Així no canviarem la derrota”. ¿La confiança es pot veure qüestionada? “Una derrota no ens ha de treure res del que hem aconseguit, intentarem guanyar la setmana que ve i oblidar-nos d’aquest resultat”, ha finalitzat.

stats