CURSES DE MUNTANYA
Esports 28/02/2013

Kilian Jornet confirma el calendari de la seva temporada de trail

L'atleta català participarà en les mítiques Zegama i Transvulcania, així com als campionats europeus

Ara
1 min
Kilian Jornet durant la prova individual dels Mundials d'Esquí de Muntanya

BarcelonaKilian Jornet ja té decidides les carreres en les quals participarà la temporada 2013. La primera cita serà al maig, al Quilòmetre Vertical Elbrus, a Rússia, i s'allargarà fins a l'octubre, amb el Grand Raid de l'illa de la Reunió. Entremig, Kilian té previst participar en un total de 15 proves més.

Kilian disputarà, com en els anys anteriors, les mítiques curses Transvulcania, a l'Illa de la Palma, i la Zegama, al País Basc, per continuar amb la Marató i el Quilòmetre Vertical de Chamonix, als Alps. A més, participarà a la Kilian's Classik, a Font Romeu, localitat francesa on l'atleta va estudiar i va començar la seva carrera esportiva, i la Cerdanya Ultrafons en la modalitat de 35 km, cursa trail que se celebra a la Cerdanya, comarca on va créixer Kilian.

Posteriorment, a mitjans de juliol disputarà l'Ice Trail Tarentaise a la Val-d'Isère (França), que li servirà per preparar els Ccampionats europeus de 'skyrunning' que se celebraran a les Dolomites italianes a partir del 19 de juliol. També, a la mateixa regió, disputarà l'Ultra Skyrunning Dolomiti.

Després de descansar unes quantes setmanes, Kilian participarà a la Matterhorn Utaks a l'agost, a Zermatt (Suïssa). A finals d'agost volarà cap al continent americà, on participarà a la Meet you Maket del Canadà i la Uroc, als Estats Units.

A la recta final de la temporada participarà a la Limone, a Itàlia, per acabar amb el Grand Raid de l'illa de la Reunió. Entre totes aquestes carreres, Kilian farà també els diferents desafiaments del projecte Summits of My Life, en què intentarà batre rècords a l'Elbrus (RUS), el Montblanc (FRA) i el Matterhorn (ITA).

stats