Curses de muntanya
Esports 23/03/2022

Kilian Jornet crea la seva pròpia marca de roba esportiva

El corredor ceretà s'alia amb Camper després de trencar l'acord amb Salomon

ARA
2 min
Kilian Jornet crea la seva pròpia marca, Nnormal

BarcelonaKilian Jornet enceta una nova aventura lluny de la muntanya. Després de trencar la relació amb Salomon, que l'havia patrocinat i proveït de roba i sabates de muntanya durant divuit anys, l'ultraesportista ha creat la seva pròpia marca amb Camper: NNormal. "Compartir valors comuns va ser una motivació extra a l'hora d'iniciar aquest projecte. Estàvem d'acord que necessitem una nova manera de pensar i d'actuar en relació amb el medi ambient i les activitats a l'aire lliure", explica Jornet, il·lusionat amb la nova aventura empresarial.

Kilian Jornet crea la seva pròpia marca, Nnormal

NNormal vol evitar el consum excessiu creant productes que durin. "Per tenir un impacte mínim en el medi ambient, necessitem treballar amb materials i provar dissenys diferents. Ens enfrontem a un procés llarg i difícil, però això és el que ens motiva, a mi i a l'equip, a l'hora d'iniciar el projecte", afirma. "Crear una nova marca és sempre molt emocionant, encara que som conscients dels reptes que presenta", comenta Miguel Fluxá, CEO de Camper i membre de la quarta generació de la família fundadora: "Tenir l'oportunitat de concebre-la amb algú com en Kilian és realment únic: combinar rendiment i responsabilitat personal guarda una estreta relació amb la nostra filosofia. Tots dos som socis complementaris de la nova marca. Ell aporta la seva sòlida experiència en el desenvolupament dels productes i la seva visió única del món de les activitats a l'aire lliure, i Camper el seu esperit emprenedor i els seus coneixements tècnics en disseny i fabricació de calçat".

Kilian Jornet presenta la seva marca, Nnormal

La premissa principal ha sigut crear productes a partir de l'experiència del Kilian a les muntanyes. Tenint en compte les seves necessitats i coneixements, Nnormal ha creat una línia de productes, dissenyats a Mallorca i provats a Noruega, que serveix tant a esportistes d'elit com a aficionats. La primera selecció de productes es llançarà al mercat aquesta tardor/hivern tant a Europa com a l'Amèrica del Nord a través de la seva web i de botigues especialitzades en activitats a l'aire lliure i running. El primer lliurament serà una edició limitada centrada en calçat, roba i accessoris per a trailrunning i senderisme. Kilian Jornet, òbviament, és el primer ambaixador de la marca i la utilitzarà durant la temporada de curses d'enguany.

stats