Esquí de Muntanya
Esports 17/01/2016

Kilian Jornet i Laura Orgué guanyen la Vertical Race de la primera cita de la Copa del Món

Els catalans han estat els més ràpids a la Font Blanca

à.g.
1 min
Kilian Jornet, al centre / ISMF

BarcelonaDoblet català. Kilian Jornet i Laura Orgué han guanyat aquest diumenge la Vertical Race de la primera cita de la Copa del Món d'esquí de muntanya, que s'està celebrant a la Font Blanca. Kilian Jornet, que dissabte es va endur la prova individual, ha fet doblet a Andorra.

Kilian Jornet ha estat el millor de la pujada d'Arinsal, amb un desnivell de més de 700 metres. Infal·lible i ràpid en pujada, s'ha imposat amb un temps de 26 m 50 s al jove suís Rémi Bonnet, que ha marcat un temps de 27:14. El podi l'ha completat l'italià Michele Boscacci, segon en la prova individual, amb 27:22.

En categoria femenina, també hi ha hagut victòria catalana, Laura Orgué, tercera classificada en la prova individual dissabte, ha demostrat la seva habitual fortalesa en circuit ascendent i amb un temps de 32:10 s'ha imposat a la vencedora del dia anterior, la sueca Emelie Forsberg, i la suïssa Victoria Kreuzer.

La Copa del Món d'esquí de muntanya continuarà a finals d'aquest mes amb la segona cita, que es disputarà a Albosaggia (Itàlia).

stats