FUTBOL
Esports 20/06/2017

L'Ajuntament de Lleida demanarà acollir un partit de la selecció espanyola

La proposta de Ciutadans ha comptat amb el suport del PSC, que és el partit de l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, i del PP

Ara
1 min
L'alcalde de Lleida llegeix el discurs del Ple de l'Estat de la Ciutat, al costat dels tinents d'alcalde Montse Mínguez i Fèlix Larrosa.

BarcelonaEl ple extraordinari sobre l'estat de la ciutat celebrat aquest dimarts a l'Ajuntament de Lleida ha aprovat una proposta de Ciutadans per convidar la selecció espanyola de futbol o la sub-21 a jugar un partit al Camp d'Esports de la ciutat lleidatana. La proposta del partit taronja ha tirat endavant gràcies als vots a favor del PSC, partit de l'alcalde que governa Lleida, Àngel Ros, i del PP.

Aquesta decisió arriba en el mateix ple que aquests tres partits han rebutjat cedir espais municipals per al referèndum del pròxim 1 d'octubre, una proposta de la Crida-CUP, que, juntament amb la resta de formacions polítiques de la Paeria, han considerat la demanda cínica i oportunista.

Per la seva banda, la portaveu de Ciutadans al consistori lleidatà, Ángeles Ribes, en declaracions a Ràdio Lleida ha afirmat que no és una provocació ni confrontació sinó el desig que fa temps que hi ha a Lleida per veure jugar la selecció espanyola.

stats