Natació
Esports 25/08/2014

L'alcalde de Badalona proposarà el títol de filla predilecta per a Belmonte

Xavier García Albiol destaca que, "malgrat la seva joventut, ha fet història en el món de l'esport portant sempre el nom de Badalona per tot arreu"

Efe
1 min
Mireia Belmonte celebra una de les sis medalles / GETTY IMAGES

BadalonaL'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol (PP), ha anunciat aquest dilluns que en el pròxim ple municipal que se celebrarà al setembre proposarà que es concedeixi el títol de filla predilecta de la ciutat a la nedadora Mireia Belmonte, guanyadora de sis medalles en els Europeus de Berlín.

"Ha arribat el moment que la ciutat doni el seu reconeixement a una dona que, malgrat la seva joventut, ha fet ja història en el món de l'esport portant sempre el nom de Badalona per tot arreu", afirma García Albiol en un comunicat.

L'alcalde de Badalona afegeix sobre Mireia Belmonte: "Amb només 23 anys, l'hem vist competir i guanyar en Jocs Olímpics i campionats de natació a tot el món, fet que significa un orgull per a Badalona i per a tots nosaltres". García Albiol ha destacat finalment "l'autoexigència i el rigor a l'hora d'entrenar" de Belmonte, que, segons ell, "han de servir d'exemple als esportistes més joves".

El mes de febrer passat, l'alcalde de Badalona i Mireia Belmonte van presentar el projecte de construcció d'un complex esportiu que inclou la primera piscina de 50 metres que tindrà la ciutat, que portarà el nom de la nedadora badalonina i que està previst que pugui entrar en funcionament a finals de 2016.

stats