BARÇA
Esports 14/07/2015

Laporta: "Bartomeu està treballant més per Qatar que pel Barça"

En declaracions a l'ARA, el candidat a la presidència ha respost Bartomeu sobre el fet que Qatar Airways tingui dret de tempteig en el nou contracte de patrocini

Martí Molina
1 min
Joan Laporta, al Col·legi d'Economistes de Catalunya / @JOANLAPORTAFCB

BarcelonaJoan Lapora ha estat molt crític amb el fet que Qatar Airways tingui dret de tempteig en el nou contracte de patrocini que pugui negociar el Barça a partir del 2016. El candidat a la presidència considera, en declaracions a l'ARA, que "el Barça està lligat a Qatar" i que "sembla que Bartomeu treballi més per Qatar que pel Barça".

L'expresident ha fet aquestes declaracions com a resposta a Josep Maria Bartomeu, que en una entrevista al Club de la Mitjanit, de Catalunya Ràdio, informava d'aquesta clàusula a l'acord.

Laporta ha intervingut aquest dimarts a la presentació del seu projecte econòmic al Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC), on ha insistit en la seva voluntat que Unicef retorni a la part davantera de la samarreta gràcies a una empresa que aboni 35 milions d'euros. Paral·lelament, però, també presentarà una altra proposta, amb un nom comercial que pagaria un mínim de 70 milions.

stats