JOCS OLÍMPICS D'HIVERN
Esports 23/02/2018

L'atleta russa de 'bobsleigh' Nadejda Sergueieva dona positiu a Pyeongchang

El TAS confirma que l'esportista ha donat positiu per trimetazidina

Efe
1 min
La parella russa de 'bobsleigh' de la que forma part Nadejda Sergueieva, en acció

MoscouL'atleta russa de 'bobsleigh' Nadejda Sergueieva ha donat positiu en una prova de dopatge en els Jocs Olímpics d'Hivern de Pyeongchang, segons ha informat aquest divendres la federació russa d'aquest esport. En un comunicat penjat a la seva pàgina de Facebook, la federació assenyala que el 18 de febrer una prova va revelar la presència d'"un medicament per al cor que es troba a la llista de substàncies prohibides".

"Diversos dies abans, el 13 de febrer, el seu test era net, i el grup de metges de l'equip olímpic no li va receptar cap medicament", assenyala la federació. El comunicat afegeix que "la federació de 'bobsleigh' de Rússia i la mateixa atleta són conscients de la seva responsabilitat i de les conseqüències que pot tenir el que ha passat per a la sort de tot l'equip".

Aquest dissabte el Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS) ha confirmat de manera oficial el positiu per trimetazidina de Sergueieva. El seu és el segon cas de positiu per dopatge d'aquests Jocs per a atletes russos després del del jugador de cúrling Aleksandr Kruixelnitski.

stats