Curses de Muntanya
Esports 22/10/2017

Laura Orgué, campiona del món per sisè any consecutiu del quilòmetre vertical

La igualadina ha tancat el circuit amb una quarta posició a La Fully

à. G.
1 min
Laura Orgué

BarcelonaDesprés d'acabar en quarta posició la prova celebrada aquest cap de setmana a La Fully (Suïssa), Laura Orgué s'ha proclamat per sisena vegada campiona del món del circuit mundial quilòmetre vertical. La igualadina ha acabat amb 554 punts. Victoria Kreuzer (553,2 punts) i Stephanie Jiménez (456,4 punts) han completat el podi final.

Venia d'una setmana molt dura físicament i mentalment, després del fort revés que va patir a Limone, on tenia a tret el títol mundial de 'skyrace' i se li va escapar de la pitjor manera. Malgrat el cansament acumulat, però, Orgué ha fet una bona cursa a La Fully, on la francesa Christel Dewalle ha acabat amb un temps de 35:10:47 i ha guanyat la prova.

"Aquesta setmana ha estat molt dura físicament i mentalment després de la decepció de la setmana passada a Limone. Aquesta vegada, però, sí que ho he aconseguit. No he fet una gran carrera perquè en aquest moment de la temporada estic molt cansada, però he sortit disposada a donar-ho tot. He aconseguit quedar quarta, cosa que m'ha valgut la victòria en la classificació general a molt poca distància de la segona. Estic molt contenta d'haver acabat primera i també d'haver finalitzat la temporada perquè sento que el meu cos ho necessita", ha explicat l'atleta de RSM Spain, que ara s'agafarà un descans abans d'afrontar la temporada d'hivern.

stats