Curses de Muntanya
Esports 18/07/2014

Laura Orgué segueix imparable i guanya el Quilòmetre Vertical de les Dolomites

La catalana ha batut el rècord de la prova i se situa líder de la Copa del Món

Ara
1 min

BarcelonaLaura Orgué segueix imparable. La catalana s'ha proclamat aquest divendres guanyadora del Quilòmetre Vertical de la Copa del Món de les Dolomites, la segona victòria de la temporada que juntament amb el seu segon lloc en el KV de Transvulcania la situa com a líder de la general de l'especialitat.

La flamant Campiona del Món de Quilòmetre Vertical (després de la victòria aconseguida fa tres setmanes a Chamonix), ha vençut a les Dolomites amb un temps de 38 minuts i 14 segons, un nou rècord gràcies a rebaixar en un minut l'anterior registre. "Estic molt contenta amb la victòria. Em trobava una mica cansada després de competir el cap de setmana passat, però tot ha sortit bé. Christel Dewalle (segona) m'ha apretat molt i psicològicament ha estat dur però ara estic molt contenta", ha explicat l'atleta del Salomon Santiveri Outdoor Team que diumenge s'estrenarà en una Skyrace de la Copa del Món: "Em fa molta il·lusió però és una incògnita perquè m'estreno en una cursa llarga i no conec el recorregut encara que sé que la baixada serà dura". En categoria femenina han completat el podi Christel Dewalle (segona) i Antonella Confortola (tercera).

La d'Dolomites és la tercera prova de la Copa del Món de Quilòmetre Vertical i en falten dues per disputar: Lone Peak (12 de setembre) i Vertical Grèste de la Mughéra, Limone sul Garda (10 d'octubre). Laura va ser segona en Transvulcania i primera a Val d'Isere i les Dolomites.

stats