NBA
Esports 11/07/2014

LeBron James anuncia el seu retorn als Cleveland Cavaliers

Ho ha anunciat en exclusiva a 'Sports Illustrated', tancant el seu periple als Miami Heat

Ara
1 min
LeBron James torna als Cavaliers

BarcelonaLeBron James torna als Cleveland Cavaliers, el seu primer equip a l'NBA, segons acaba d'anunciar en exclusiva 'Sports Illustrated'.

Després de guanyar 2 anells de campió, LeBron abandona els Miami Heat i torna als Cavaliers, un dels pitjors equips aquesta darrera temporada. James ha explicat en un article firmat en primer persona que "la meva relació amb Ohio és més forta que el bàsquet. Aquells són els carrers que he trepitjat. Vull donar esperança a la seva gent".

James explica que va marxar als Heat gràcies a Chris Bosh i Dwayne Wade, amb la missió de "guanyar títols". I un cop ho ha fet, vol tornar a casa, on "sempre he tingut clar que acabaria". James anuncia que "no vull fer ni roda de premsa de presentació ni cap festa, vull treballar ja", aclarint que "no puc prometre que es guanyarà un títol, però estic madur per afrontar el repte".

Al final, s'acomiada dient que "al nord d'Ohio no et regalen res. T'ho has de guanyar tot tu. Estic llest pel repte". Aquesta temporada els Cavaliers s'han reforçat de valent, amb la presència de tres jugadors que van ser número 1 del draft: Kyrie Irving, Anthony Bennett i Andrew Wiggins. Amb James, la xifra ja serà de quatre jugadors que van ser els primers en ser escollits a un draft. A més, l'equip d'Ohio estrena tècnic, David Blatt, el tècnic nord-americà amb passaport israelià que acaba de guanyar l'Eurolliga amb el Maccabi de Tel Aviv.

stats