Esports 18/09/2017

L'Espanyol, molest per una piulada de Josep Maria Mainat

El productor televisiu havia proposat amb sarcasme convertir el seu camp en un camp de concentració

Ara
1 min
L'Espanyol, molest per la piulada de Josep Maria Mainat

BarcelonaUna piulada de Josep Maria Mainat, un dels membres del conegut grup musical la Trinca, ha provocat que l'Espanyol amenacés amb denunciar-lo per incitació a l'odi i a la violència. En resposta a un article d''El Periódico' on es feia referència a unes paraules de José Manuel Maza, que deia que l'1-O seria "delictiu" encara que hi participessin 2 milions de persones, Mainat ha escrit el següent: "Haurem d'anar habilitant l'estadi de l'Espanyol com a camp de concentració".

La piulada no ha agradat gens al club, que li ha respost amb una advertència: "O retira d'immediat aquest intolerable tuit o el club estudiarà emprendre accions legals per incitació a l'odi i a la violència". Aquest avís ha tingut diverses respostes del productor televisiu, que ha acabat esborrant i corregint la piulada. Mainat havia qualificat el que havia escrit com a "sarcasme contra el fiscal Maza". A més d'afegir que no ho considerava una "ofensa" cap a l'Espanyol. Uns minuts més tard, ha refet l'anunciat canviant l'escenari de la seva proposta: "Hauríem d'anar habilitant l'estadi del Barça com a camp de concentració! ...".

Mainat s'ha vist obligat a rectificar després de rebre un gran allau de crítiques i d'insults per part de seguidors de l'Espanyol. El productor televisiu s'havia justificat, explicant que el seu tuit "anava contra un fiscal que vol empresonar 2 milions de persones i jo seria una d'elles". Mainat ha acabat demanant disculpes, i lamentant que no ha "calibrat que, a vegades, sentir apassionadament els colors d'un club fa perdre la capacitat de comprensió". L'Espanyol ha insistit demanant "moltíssim més respecte" cap a un club que farà 117 anys i que va ser fundat per estudiants catalans.

stats