BARÇA
Esports 28/04/2014

La LFP no aprecia cap conducta irregular del Barça en el contracte de Neymar

El Barça ha emès un comunicat per congratular-se per la decisió del Comitè de control econòmic de la Lliga de futbol professional

Ara
1 min
Neymar celebra el gol de l'empat / LLUÍS GENÉ / AFP PHOTO

BarcelonaEl Barça ha emès un comunicat en que "es congratula de la resolució adoptada pel Comitè de Control Econòmic de la Lliga Nacional de Futbol Professional (LFP) sobre la inexistència de cap conducta irregular comesa pel FC Barcelona en la contractació del jugador Neymar Jr. La reunió del Comitè es va celebrar el passat dimecres dia 23 d’abril i la resolució va ser dictada divendres passat". Cal recordar que l''Audiència Nacional investiga aquest contracte, en un cas originat en la denúncia contra l'ex president Sandro Rosell presentada pel soci Jordi Cases per apropiació indeguda en el fitxatge del brasiler.

Segons la resolució del Comitè de l'LFP “a la vista de les al·legacions formulades pel FC Barcelona a la LFP s’infereix la inexistència de cap conducta comesa per aquest club que resulti susceptible d’infringir la normativa estatutària o reglamentària de la LFP, fet pel qual no procedeix realitzar actuacions addicionals sobre els antecedents fàctics prèviament anunciats”. El Comitè de Control Econòmic de la LFP va fer un requeriment informatiu al Barça el mes de febrer passat i, després de l’anàlisi corresponent, ha resolt que no existeix cap conducta irregular per part del Club en la contractació del jugador Neymar Jr.

stats