LIGA ENDESA
Esports 10/04/2015

El Llagostera viurà un nou episodi del seu somni contra l'Alcorcón

A dos punts de la promoció d'ascens, l'equip català té la baixa del sancionat Alcalá

Efe
2 min
Pitu, autor dels dos gols del Llagostera contra el Tenerife / UE LLAGOSTERA

BarcelonaEl Llagostera, que no coneix la derrota des de fa nou jornades i ja somia amb la promoció d'ascens, rep l'Alcorcón. L'equip català, dirigit pel trident format per Lluís Carrillo, Oriol Alsina i Óscar Álvarez, s'ha convertit en l'equip més en forma de tota la competició en els últims tres mesos.

L'última gesta del Llagostera es va produir la passada jornada, a El Sardinero, on els blaugrana van guanyar el Racing de Santander (0-2) tot i jugar tota la segona meitat amb un home menys. Després d'aquest triomf, l'equip gironí afronta ara dues jornades en què s'enfrontarà a Tenerife i Alcorcón, dos rivals de la qual era fins fa poc la seva lluita, la permanència.

En aquests dos partits, el Llagostera espera arribar als cinquanta punts -actualment té 46-que garanteixen la salvació, abans d'iniciar un dur tram de competició en què s'enfrontarà a aspirants a l'ascens com són el Valladolid o l'actual líder, el Betis.

No obstant això, la realitat en aquest moment per a l'equip català és una altra, ja que es troba a tan sols dos punts de la zona de promoció que marca el Saragossa, que s'enfronta en aquesta jornada l'Sporting de Gijón.

Per mesurar l'Alcorcón, el Llagostera segueix amb les baixes de Jorge, que continua amb el seu procés de recuperació, Arturo, que encara no està disponible i Valho, que malgrat entrenar aquesta setmana amb el grup no està al cent per cent. A totes aquestes dificultats se li afegeix la baixa d'Alcalá, que haurà de complir el partit de sanció per la vermella que va veure a Santander.

Davant hi ha el Alcorcón, que la passada jornada es va dur amb la derrota contra l'Alabès (0-1) un cop en les seves aspiracions per lluitar aquesta temporada per alguna cosa més que la permanència. L'equip madrileny, instal·lat a la irregularitat durant tota la temporada, aspira a sobreposar-se d'aquest últim cop per aconseguir un triomf, allunyar-se encara més del descens i no perdre l'estela del desè classificat, el Lugo, que l'avantatja en tres punts.

El tècnic José Bordalás compta amb les baixes per sanció de l'extrem uruguaià Facundo Guichón, i per lesió del lateral Mikel Iribas i els centrecampistes Fernando Usero i Rubén Sanz. Héctor Verdés, que arrossegava molèsties a l'espatlla esquerra, ha entrat en la convocatòria i estarà disponible per tornar a la titularitat al costat de Chema Rodríguez.

Possibles alineacions:

Llagostera: René, Masó, Ruymán, Tito, De los Reyes, Jordi López, Pitu, Querol, Ríos, Sergio León i Juanjo.

Alcorcón: Javi Jiménez; Djené, Chema Rodríguez, Héctor Verdés, Bellvís; Oscar Plano, Sergio Mora, Fausto, Pastrana; Máyor; i David Rodríguez.

Àrbitre: De la Fuente Ramos (Castella i Lleó).

Estadi: Municipal de Palamós-Costa Brava (20 h / esport3)

stats