Esports 31/01/2015

El Llagostera cau a Leganés i segueix en zona de descens (2-0)

El conjunt gironí ha patit per defensar les centrades laterals dels locals

Chuli, celebrant el gol contra el Llagostera

BarcelonaEl Llagostera ha perdut per 2-0 al camp del Leganés i quedarà en zona de descens. Els gironins no han jugat un bon primer temps, veient-se ràpidament dominats per un Leganés que ha marcat abans del descans gràcies a Chuli, gol que no ha pujat al marcador ja que després d'un minut, el col·legiat del partit l'ha considerat il·legal. El Llagostera només s'ha acostat gràcies a Querol als 18 minuts.

A la segona part, de nou el Leganés ha sortit més fort i durant els primers minuts Ruymán s'ha marcat en pròpia porta el primer gol del partit. Amb el gol, Butarque ha explotat i el Leganés ha quedat tocat, rebent el segon gol poc després amb una rematada de cap de Chuli.

Perdent per 2-0, el Llagostera s'ha obert, fent-se amb el control de la pilota però patint per crear ocasions clares de gol. Querol,als 62 minuts, ha donat feina a Serantes, però el conjunt madrileny s'ha mantingut ferm en defensa fins el final malgarat la vermella al seu defensa Carlos Gutiérrez. L'equip gironí ha fet mèrits per marcar durant el setge final, però Serantes ho ha aturat tot.