Esports 27/10/2019

Machín: "Si les bones sensacions no es corroboren amb resultats, anirem perdent confiança"

El tècnic assegura que el seu equip no necessita canviar el xip, sinó continuar fent les coses bé

Roger Requena
2 min
Pablo Machín, durant una roda de premsa

BarcelonaPer al tècnic de l'Espanyol, Pablo Machín, no servirà de gaire continuar millorant en el joc si els resultats no acompanyen. Ho ha assegurat en la prèvia d'un partit, contra el Llevant, en què el seu equip està obligat a sumar si no vol dormir aquesta setmana a la cua de la classificació. "Les sensacions poden ser bones però si no es corroboren amb resultats de mica en mica anirem perdent confiança. La millor oportunitat que tenim és la de València i hi anem per competir de la millor manera, així és com més a prop estarem de la victòria". Per a Machín, ser el cuer "no és un fet anecdòtic, és una realitat", i ha deixat clar que el seu repte és "guanyar com abans millor i sortir de les últimes posicions".

El preparador de Sòria no considera que el seu equip hagi de fer un canvi de xip per tornar a la Lliga, sinó mantenir les coses que va fer bé a Europa. "L'equip s'està entrenant bé, la dinàmica d'entrenament és similar i no pensem gaire en quina competició juguem, som en una competició diferent i tornem a les coses que coneixem més, l'equip no té la necessitat de canviar el xip, tot al contrari, el que hem de fer és continuar amb les sensacions que hem tingut i corroborar amb una victòria el que vam fer a l'Europa League".

Preguntat per si prefereix ser més efectiu o brillant, l'entrenador de l'Espanyol ho té clar: "No hi ha cap dubte, si em dones a escollir entre ser efectiu –que és sinònim d'aconseguir victòries– i ser preciosista, si prefereixo jugar bé o guanyar, prefereixo la segona opció". El tècnic blanc-i-blau no ha volgut anticipar si farà gaires canvis respecte a l'alineació de dijous. "És cert que a l'Europa League hi va haver molts canvis, hem de valorar les lesions que hem tingut aquesta setmana, i valorarem els onze millors jugadors que tenim per guanyar el partit i tenir clar que la gent que surti de la banqueta ha d'aportar alguna cosa per aconseguir la victòria". Machín, a més, ha avisat que serà "complicat" guanyar a València perquè el Llevant no perd a casa en Lliga des del març. "Porta una molt bona trajectòria a casa i serà difícil, però l'equip està preparat per poder aconseguir-ho".

stats