Esports 30/12/2015

El Llevant perd i tanca el 2015 com a cuer (0-1)

Amrabat lluita per una pilota amb Bejarano, durant el Llevant-Màlaga / J.C.CÁRDENAS / EFE

BarcelonaEl Llevant ha perdut contra el Màlaga i ha tancat el 2015 en zona de descens (0-1). Un solitari gol de Duda, a falta de deu minuts per al final, ha estat suficient per donar els tres punts al conjunt andalús, que es presentava al Ciutat de València necessitat de punts i en surt a la zona mitjana de la classificació.

L'arribada de Joan Francesc Ferrer 'Rubi' com a nou entrenador no està donant els revulsius que voldria el Llevant, que en un partit amb festival de targetes de l'àrbitre Gil Manzano –n'ha ensenyat 12, set per als granota i cinc per al Màlaga– tan sols ha xutat tres vegades entre els tres pals.