BARÇA
Esports 01/12/2014

Luis Suárez: "La relació amb Messi és genial i cada cop estem més còmodes"

L'uruguaià ha admès que ha fallat alguns gols ja que pateix ansietat per marcar

Efe
2 min

BarcelonaLuis Suárez ha estat entrevistat per Pere Escobar al programa 'El Club de la mitjanit", afirmant que "sempre m'ha agradat entregar-me al màxim al club al qual pertanyo. El que he patit de nen, ho torno al camp". L'uruguaià s'ha mostrat tranquil malgrat no haver marcat gols, comentant que "si puc ajudar l'equip, encara que no marqui, estic tranquil. Ara, si l'equip no guanya i jo no marco...caldrà aguantar les crítiques". Suárez però, ha afegit que "si fallo gols estic emprenyat. A València en vaig fallar un...quina ràbia. I l'altre que era gol...diuen que era fora de joc. I era legal". Segons Suárez, "vaig fallar un gol a Xipre...volia assegurar el gol, vaig dubtar un segon i si penso, fallo gols".

Messi

El davanter ha comentat que "la relació amb Messi és genial i cada cop estem més còmodes, malgrat la rivalitat entre Argentina i Uruguai". Recordant el caràcter dels jugadors uruguaians, ha dit que "el jugador uruguià ha de superar molts entrebancs quan és nen. Sovint han de caminar molts km per anar a entrenar".

Les arrels

Suárez ha recordat que "sempre m'ha agradat entregar-me al màxim al club al qual pertanyo. El que he patit de nen, ho torno al camp. M'enfadava molt de petit quan perdia. Si no tingués aquest caràcter no hauria arribat on sóc. He anat cremant etapes però mai oblido els meus orígens i els que m'han donat suport, que tampoc són gaires".

Suárez ha recordat la seva infància, jugant descalç a la seva ciutat natal, Salto. I com intentava trobar diners per poder volar a Barcelona per veure's amb la seva xicota, que vivia Barcelona. "Ara ja estem casats, però jo tenia clar que volia estar amb ella. Però quan vaig poder fitxar pel Groningen, li vaig demanar que vingués amb mi a Holanda a l'aeroport de Barcelona. Ella tenia 16 anys i estudiava perruqueria".

Els companys i el físic

Sobre el seu caràcter, el davanter ha dit que "ara intento no discutir tant, m'intento fer amic dels rivals", afegint que "abans perdia i callava. Ara ho comparteixo amb els meus, a casa". Suárez ha fet broma sobre qui deia que estava gras. "No, sóc d'ossos forts. Cuido el meu físic".

L'uruguaià ha comentat que "l'ambient al vestidor és espectacular. Tenim els millors jugador del món i no es creuen més que ningú. Gent molt maca. Tenim el millor jugador del món, Messi. I el futur millor jugador del món, Neymar." Suárez també ha volgut lloar la figura de Mascherano, de qui ha dit que "serà un gran entrenador, quina forma d'entendre el futbol, la seva..."

stats