El Reial Madrid perd el liderat al camp d'un gran Mallorca (1-0)

Odriozola ha fet una falta molt dura a la segona part i ha vist la vermella

T.p.
El Madrid es deixa el liderat al camp d'un gran Mallorca (1-0)

BarcelonaAmb moltes baixes, el Reial Madrid ha patit la primera derrota de la temporada a la Lliga, i perd de passda el liderat al camp d’un Mallorca que surt de la zona de descens gràcies a un gran gol de Lago Junior al primer temps (1-0).

L’equip de Vicente Moreno ha preparat el partit millor que un Madrid sense ordre ni en defensa ni en atac. Amb moltes baixes, el Madrid s'ha ordenat en un 4-4-2 amb el qual no ha dominat mai el partit, patint molt al primer temps amb els moviments entre línies dels mallorquins.

A la segona part, Odriozola ha vist la vermella després d’una falta molt dura quan ja estava amonestat, cosa que ha deixat els madridistes en inferioritat numèrica en els últims minuts.