BARÇA
Esports 26/02/2013

Maradona: "Messi és un gran noi, però crec que jo he estat el millor"

L'argentí és a Nàpols, on ha fet una roda de premsa abans de parlar amb la justícia local per aclarir els seus problemes fiscals

Efe
1 min
Maradona, en roda de premsa a Nàpols

NàpolsL'exfutbolista argentí Diego Armando Maradona ha explicat en una roda de premsa que ha vingut a Itàlia per demanar justícia per "poder caminar lliure pel país" i aclarir els seus problemes amb el fisc italià, que li reclama més de 30 milions d'euros per impostos no pagats quan militava al Nàpols.

En una roda de premsa multitudinària en un hotel de Nàpols, el 'Pibe d'Or' també ha aprofitat per recordar que ell ha estat millor que el davanter argentí del Barcelona Lionel Messi: "Espero que Messi doni a l'Argentina el Mundial, però no serà fàcil perquè el coneixen. En l'últim partit, el Milan li va construir una gàbia. Per mi és un gran noi, però jo crec que he estat el millor".

Maradona ha afirmat que "vull tornar a Itàlia amb el meu nét i que vegi Nàpols. Vull que ell sàpiga el que ha fet el seu avi i que no és recordat com un evasor fiscal. Vull creure en la justícia. Vull demanar a la justícia poder caminar lliure per Itàlia i per Nàpols".

El fisc reclama a Maradona més de 30 milions d'euros per la falta de pagament de l'impost sobre la renda de les persones físiques entre els anys 1985 i 1990, quan l'argentí jugava al Nàpols, un deute que era al principi de 13.000 milions de les antigues lires i que ha augmentat en sumar-se els interessos per la demora del pagament. Maradona sempre ha argumentat que ell no s'ocupava d'aquests assumptes fiscals i que qui ho havia de fer -acusa directament el president del club de llavors, Corrado Ferlaino, i el seu representant, Guillermo Coppola- no se'n va ocupar i no el va avisar.

stats