FUTBOL
Esports 13/10/2016

Maradona se les té amb Verón en el Partit per la Pau

El Pelusa es discuteix amb la Brujita i els membres de seguretat els han de separar

Ara
1 min
Maradona i Verón

BarcelonaDiego Armando Maradona continua sent un volcà dins el camp de futbol. En el Partit per la Pau jugat a Roma i promogut pel papa Francesc, l'argentí se les va tenir amb el seu compatriota Sebastián 'la Bruja' Verón. Maradona va caure als peus del que va ser migcampista de l'Estudiantes, que no el va ajudar a aixecar-se. Tots dos van seguir jugant, però el xiulet final de l'àrbitre, tot just acabada la jugada, va desencadenar en la polèmica. El Pelusa va reaccionar amb vehemència, es va apropar al seu compatriota amb el dit índex aixecat i tot seguit van caminar frec a frec cap al túnel de vestidors.

La cosa va anar a més. Maradona li va repetir a Verón "yo no te boludeo", mentre els intentaven separar. Verón, impassible, no mirava el Pelusa, que va haver de ser apartat per alguns membres de la seguretat del partit.

Al final, l'astre argentí va treure importància als fets, que a banda de donar la volta al món van ser contemplats pel papa Francesc en directe. El que ha passat "queda entre nosaltres", va dir Maradona per intentar evitar que la polèmica anés a més.

stats