DAKAR 2015
Esports 11/01/2015

Marc Coma aprofita l'etapa marató per retallar gairebé sis minuts a Joan Barreda a la general

El triomf d'etapa ha estat per a Paulo Gonçalves, mentre que Coma ha acabat segon i Joan Barreda, dotzè

Nuria García
1 min
Marc Coma, durant el Dakar 2015 / JEAN-PAUL PELISSIER / REUTERS

BarcelonaMarc Coma ha aprofitat l'etapa marató per retallar diferències amb Joan Barreda a la classificació general. El pilot d'Avià ha acabat la setena etapa del Dakar 2015 en la segona posició, a tan sols 14 segons de Paulo Gonçalves, el guanyador de l'etapa, que ha completat la distància entre Iquique i Uyuni amb un temps de 3 h 56 m.

Barreda ha anat perdent de mica en mica temps amb Coma, que a mitja etapa aconseguia el millor temps i Barreda passava quart, a gairebé 2 minuts del català. Però a partir del cinquè punt de control, el torreblanquí ha anat perdent temps respecte al capdavant, fins als 5:59 minuts que ha perdut al final de l'especial amb Coma i que l'han fet caure fins a la dotzena posició de l'etapa.

Walkner ha acabat tercer, seguit per Quintanilla i Price. Joan Pedrero ha acabat en la sisena posició, a 3:20 minuts de Gonçalves, mentre que Jordi Viladoms ha tancat l'etapa en l'onzena posició, a 6:10 minuts del campió. Laia Sanz ha acabat l'especial d'aquest diumenge en la 21a posició, a 13:24 minuts de Gonçalves i Gerard Farrés, 24è a 15:46 minuts.

A la general, ara Barreda té 6:28 minuts d'avantatge respecte a Coma. Gonçalves es consolida en la tercera posició, a gairebé 11 minuts del de Torreblanca. Laia Sanz és catorzena, seguida de Jordi Viladoms.

stats