DAKAR
Esports 05/02/2015

Marc Coma seguirà un any més competint en moto

El pilot ha mantingut aquest dijous al matí una reunió amb KTM, marca a la que seguirà vinculat un any més per competir en el Mundial de ral·lies cross-country i en el Dakar

Nuria García
1 min

BarcelonaMarc Coma seguirà, com a mínim un any més, competint en moto. El pilot d'Avià ha mantingut aquest dijous al matí una reunió a la seu de KTM amb els responsables de la marca –com cada any, després del Dakar– i han decidit de manera conjunta seguir un any més junts, el 14è consecutiu.

Així, Coma defensarà els títols que ha aconseguit en el Dakar 2015 i en el Mundial de ral·lies cross-country durant la propera temporada. "A partir d'avui ens posem a treballar per defensar els títols. Estic molt il·lusionat amb la decisió i estic ple d'energia per encarar el nostre proper repte al costat de KTM", ha dit el pilot, que ha afegit: "Per la meva part, donaré el màxim, com sempre, per convertir en nostre proper objectiu en una realitat".

Així, el nou repte de Marc Coma arrencarà el 28 de març amb la disputa de l'Abu Dhabi Desert Challenge, la primera prova del campionat de ral·lies cross-country.

stats