MOTO2
Esports 01/06/2012

Marc Márquez: "Quan es tenen problemes s'ha de saber mantenir la tranquil·litat"

El de Cervera diu que ha tingut diversos problemes durant la segona sessió de lliures, però que ell i l'equip han tret conclusions positives de cara a aquest dissabte i a la cursa

N. García
1 min
Marc Márquez, al seu box després dels entrenaments

MontmelóMarc Márquez ha tingut diversos problemes durant els entrenaments lliures d'aquest divendres, sobretot en la segona sessió. "M'ha costat una miqueta, més a la tarda, perquè al matí m'he trobat bé. L'important és que hem obtingut conclusions positives i tenim idees clares d'on hem de millorar de cara a dissabte, perquè aquesta tarda hem treballat en una línia que hem vist que ha anat pitjor, així que caldrà tornar cap enrere i provar alguna cosa diferent", ha dit el pilot de Cervera.

Tot i això, Márquez està tranquil. "A veure si les idees que tenim són les bones i aquest dissabte aconseguim estar més a prop dels primers. Quan es tenen problemes s'ha de saber mantenir la tranquil·litat, tornar a sortir i tornar-ho a provar", ha comentat, i ha afegit: "Crec que els entrenaments lliures són per a això i a partir d'aquí veurem si aquest dissabte podem seguir preparant la cursa, que és el més important".

El pilot català ha explicat quines eren les seves sensacions sobre la moto: "He tingut diferents problemes, primer en el tren davanter, després al cul, i és que en general no m'acabava de trobar còmode sobre la moto. No crec que dissabte això sigui un problema, ja que hem tret conclusions positives durant els lliures".

Tot i les molèsties que arrossega al dit de la mà dreta, Marc Márquez assegura que la mà no li fa mal quan està sobre la moto: "La mà només em molesta quan baixo de la moto, quan piloto no noto res".

stats