Tour de França
Esports 10/07/2015

Mark Cavendish torna a guanyar una etapa del Tour dos anys després

El britànic de l'equip Etixx - Quick-Step remunta Greipel en la setena etapa a l'esprint en una de les poques etapes clares per als homes ràpids

Albert Rabadan
1 min
Mark Cavendish / AFP

BarcelonaMark Cavendish (Etixx - Quick-Step) ha estat el guanyador de la setena etapa del Tour de França, disputada entre Livarot i Fougères en un recorregut de 190 quilòmetres que propiciava una arribada a l'esprint. El britànic ha superat en els últims metres André Greipel, per ara dominador de les arribades massives amb dos triomfs, i el sempre regular Peter Sagan.

El de l'illa de Man, de 30 anys, feia dos anys que no guanyava en la cursa francesa, després que en l'edició anterior hagués d'abandonar per una caiguda el segon dia. Cavendish ja suma 26 victòries d'etapa al Tour, i és el tercer ciclista de la història amb més victòries parcials a la Grande Boucle, només darrere d'Eddy Merckx i Bernard Hinault.

El líder de la cursa segueix sent Chris Froome (Sky), que avui no ha volgut vestir el mallot groc per respecte a Tony Martin (Etixx - Quick-Step), l'anterior líder, que s'ha vist obligat a abandonar per una fractura múltiple de clavícula i que, tot i així, va acabar l'etapa anterior.

stats