Tirrena-Adriàtica,
Esports 06/03/2013

Mark Cavendish és el primer líder de la Tirrena-Adriàtica

L'equip del britànic, Omega Pharma-Quick Step, ha guanyat la contrarellotge per equips inicial de la cursa italiana. El Katiuixa de Purito cedeix 48 segons

Albert Rabadan
1 min

BarcelonaLa Tirrena-Adriàtica 2013 s'ha estrenat amb una contrarellotge per equips sota la pluja que s'ha endut l'equip Omega Pharma-Quick Step, campió del món en aquesta disciplina als darrers campionats del món. Mark Cavendish, Tony Martin, Michal Kwiatkowski, Zdenek Stybar i Niki Terpstra han estat els cinc corredors que han creuat junts la meta amb un temps de 19' 24".

El Katiuixa de Joaquim Rodríguez no ha pres riscos i ha acabat en tretzena posició, a 48 segons dels vencedor. Així, el Purito és un dels favorits que sortirà a les etapes en línia amb més temps a recuperar en comparació a altres com Cadel Evans (a 16 segons), Vincenzo Nibali (a 20 segons), Chris Froome (a 25 segons) o Alberto Contador (a 30 segons).

L'excampió del món Mark Cavendish vestirà de líder a l'etapa de dijous en ser el primer ciclista de l'equip vencedor en creuar la meta. Entre els altres dos catalans participants, el NetApp-Endura de David De la Cruz ha acabat 12è a 43 segons, i el Vacansoleil-DCM de Flecha s'ha deixat més d'un minut.

stats