MOTOCICLISME
Esports 31/08/2014

Márquez: "La millor manera de superar el que va passar a Brno és amb un cap de setmana perfecte"

El de Cervera diu que els avançaments amb Lorenzo han estat "agressius, però dins de la normalitat"

Efe
2 min

SilverstoneMarc Márquez, guanyador aquest diumenge del Gran Premi de Gran Bretanya de MotoGP, ha qualificat els dos avançaments que li ha fet a Jorge Lorenzo (Yamaha) d'"agressius, però dins de la normalitat". Lorenzo havia qualificat d'"agressius" els dos avançaments de Márquez que li han servit al de Cervera per aconseguir la seva onzena cursa de la temporada de dotze possibles.

"En la primera frenada m'ha faltat frenar una mica més tard, però amb el pneumàtic dur he anat amb una mica de precaució i concentrat en la sortida", ha explicat Márquez. "Quan he passat al Jorge era per intentar agafar una mica d'avantatge, ho estava aconseguint a poc a poc, però quan tires i vas al límit pots cometre un petit error", ha assenyalat.

Sobre les maniobres que ha fet amb Lorenzo, el de Cervera ha afirmat: "En el primer intent l'he passat bé en la frenada, però s'ha mantingut per fora i, just quan anàvem a fer el canvi, ens hem tocat una mica. Després quan ell s'ha obert per fer la segona frenada, aquí he vist l'espai. Tenia molt clar que volia avançar-lo dos o tres voltes abans del final per aconseguir obtenir unes dècimes d'avantatge". Márquez ha reconegut que "en les últimes voltes tothom empeny. Han estat dos avançaments agressius, però dins de la normalitat de les últimes voltes" i ha afegit: "L'any passat va ser ell qui em va guanyar la partida en l'últim revolt tocant-me una mica i aquest cop ens hem tocat però molt suau".

"La millor manera de superar el que va passar a Brno és amb un cap de setmana perfecte", ha assenyalat Márquez. També ha comentat l'evolució del seu principal rival d'avui al circuit de Silverstone: "Ja ho vaig dir al principi de temporada que el Jorge era el rival més perillós i ara ha tornat el Jorge normal i torna a estar al davant".

stats