Ciclisme
Esports 07/05/2012

Matthew Goss (Orica-GreenEdge) s'emporta un segon esprint encara més accidentat al Giro d'Itàlia

Un canvi de traçada de Roberto Ferrari (Andorni) ha fet caure a Mark Cavendish quan llançava l'esprint de Horsens, en què Haedo ha estat segon i Farrar, tercer

Albert Rabadan
1 min
Matthew Goss celebra el seu triomf d'etapa al Giro / LUK BENIES / AFP PHOTO

BarcelonaLa tercera etapa del Giro d'Itàlia 2012, la darrera disputada a Dinamarca, ha acabat amb un anunciat esprint a Horsens, encara que més accidentat que el del dia anterior. Roberto Ferrari (Androni), cinquè el dia anterior, ha fet un gest brusc cap a la dreta en els darrers 200m per poder trobar espai per esprintar i amb la seva roda del darrere ha provocat la caiguda del campió del món Mark Cavendish (Sky).

L'italià, que als micròfons de la RAI ha explicat que ha volgut "seguir la roda de Farrar i no m'he fixat en què passava darrere meu", finalment ha estat desqualificat i serà considerat l'últim de l'etapa. Cavendish venia remuntant després de descol·locar-se en els darrers dos quilòmetres, fet que ha aprofitat l'equip Orica-GreenEdge per col·locar en les millors condicions possibles el seu esprintador Matthew Goss, que s'ha emportat la victòria per davant de Juan José Haedo (Saxo Bank) i Tyler Farrar (Garmin-Barracuda).

El líder Taylor Phinney (BMC) també s'ha vist implicat a la caiguda i ha hagut de passar per l'ambulància abans de pujar al podi i atendre els mitjans de comunicació. A l'espai Processo alla Tappa ha explicat que tenia una ferida profunda a la zona del turmell però que cada cop es trobava millor i no creia que pogués tenir problemes per continuar. A més, el dimarts els corredors tindran el dia de descans per poder tornar a Itàlia i reprendre la competició amb una contrarellotge per equips a Verona.

stats