BOXA
Esports 27/08/2017

Mayweather guanya McGregor per KO tècnic en el desè assalt

El boxejador nord-americà segueix invicte com a professional des que va tornar als quadrilàters

Efe
1 min
Un instant del combat entre Mayweather i McGregor

Las VegasEl boxejador nord-americà Floyd Mayweather Jr. ha guanyat aquesta matinada per KO tècnic, en el desè assalt, el lluitador irlandès d'arts marcials mixtes Conor McGregor, que ha fet el seu debut com a boxejador.

El combat, programat a 12 assalts dins la categoria del pes mitjà júnior, s'ha disputat al T-Mobile de Las Vegas, que no ha registrat un ple com ja s'havia anticipat i ha estat una completa decepció pel que han vist els aficionats dels dos contrincants. A més, ha començat amb retard pels problemes que han tingut els organitzadors amb la transmissió de la televisió de pagament per part de la cadena de Showtime.

Mayweather Jr., de 40 anys, ha mantingut la seva condició d'invicte com a professional en el seu retorn als quadrilàters després d'haver-se retirat i segueix invicte amb marca de 50-0, 27 KO, la millor de tots els temps després de superar Rocky Marciano (49-0), amb el qual estava empatat.

Com s'esperava, Mayweather Jr. ha estat sempre superior i tan sols en els tres primers assalts –quan de manera intencionada no ha volgut fer res al quadrilàter– ha deixat que McGregor se'ls apuntés al seu compte.

El triomf deixa Mayweather Jr. amb una bossa assegurada de 100 milions de dòlars, mentre que McGregor, de 29 anys, se'n va dur una altra de 30 milions. Tots dos podrien incrementar els beneficis de forma considerable segons els ingressos que puguin donar-se per la venda dels drets de televisió de pagament.

stats