Publicitat
Publicitat

UFEC

Tan sols hi havia una candidatura

David Moner continuarà sis anys més al capdavant de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya

La reelecció s'ha fet efectiva aquest dimecres a les 15 hores, en finalitzar el termini per presentar reclamacions a la candidatura, ja que la seva proposta ha comptat amb 65 avals

David Moner continuarà sis anys més al capdavant de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC). David Moner ha revalidat el seu mandat com a president de la UFEC, perquè només s'ha presentat la seva candidatura per a President i Consell Directiu de l'entitat.

La reelecció s'ha fet efectiva aquest dimecres a les 15 hores, en finalitzar el termini per presentar reclamacions a la candidatura. La proposta efectuada per David Moner ha comptat amb 65 avals de les 67 federacions que formen part de la UFEC.

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) és un òrgan de solidaritat entre les federacions esportives catalanes i el conjunt de l'esport federat a Catalunya. Fundada l'any 1933 per Pompeu Fabra, l'entitat té com a principal objectiu la promoció i la representació de l'esport federat a Catalunya. Actualment, la UFEC està presidida per David Moner i està formada per 67 federacions esportives.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT