HOQUEI HERBA MASCULÍ
Esports 08/05/2011

Egara i Polo s'avancen a Atlètic i Club de Campo en les semifinals del 'play-off'

Els ratllats han guanyat 3 a 2 a l'etern rival i el Polo ha aconseguit avantatge en l'eliminatòria gràcies a un gol d'or d'Àlex Casasayas (3-2)

Oriol Malgosa

MatadeperaL'Egara i el Polo s'han fet forts a casa i han aconseguit sumar el primer punt de les semifinals a l'imposar-se als dos teòrics favorits al títol de lliga, l'Atlètic i el Polo. La setmana vinent, l'eliminatòria es trasllada al camp de l'Atlètic i del Club de Campo on l'Egara i el Polo tindran l'oportunitat de sentenciar la seva classificació a la final si guanyen el partit de dissabte. En cas que guanyin l'Atlètic o el Club de Campo, diumenge es disputaria el tercer i definitiu partit.

L'Egara ha confirmat la línia ascendent en els enfrontaments contra l'Atlètic i els han derrotat per primera vegada en el quart derbi d'aquesta temporada. Els groc-i-negres s'han avançat en el marcador amb un gol d'Ignasi Guerrero però l'Egara ha aconseguit empatar a l'aprofitar un rebot a l'àrea de Cristian Peñalba.

S'ha arribat a la mitja part amb l'empat a un però al minut 10 de la segona, Pol Amat ha culminat la remontada transformant el 2 a 1 de penal. Quatre minuts més tard, Ignasi Guerrero ha marcat el seu segon gol i ha posat les taules de nou en el marcador. L'empat hagués portat el partit a la pròrroga, però els locals s'han negat a portat l'eliminatòria a Can Salas amb un punt en contra i a falta d'un quart d'hora Pepe Romeu ha marcat de penal el definitiu 3 a 2.

Amb idèntic resultat ha acabat el primer partit de la sèrie entre el Polo i el Club de Campo. Els barcelonins han aconseguit una victòria agònica que els permetrà viatjar a Madrid amb dos match-balls a favor. Els 70 minuts han acabat amb empat a dos amb dianes de Pau Quemada i Christian Wein per part del Polo. L'empat ha portat el partit a la pròrroga, on un gol d'or d'Àlex Casasayas ha donat la victòria al conjunt d'Eduardo Fábregas.