CURSES DE MUNTANYA
Esports 14/04/2013

Kilian Jornet, desè a l'última prova de la Copa del Món d'esquí de muntanya a Noruega

Alguns problemes tècnics han relegat Kilian Jornet a la desena posició. El campionat se l'ha emportat el francès William Bon Mardion

Ara
1 min

BarcelonaL'atleta de la Cerdanya Kilian Jornet ha participat aquest diumenge al matí en l'última prova de la Copa del Món d'esquí de muntanya, l'Artic Race, celebrada a Tromso, Noruega.

Kilian Jornet ha demostrat que està en bona forma després de la seva estada al Nepal tot i que per culpa d'alguns problemes tècnics, ha acabat en la desena posició. Tot i això, l'atleta ha fet una valoració positiva de la seva tornada a la competició, i diu que se sent en forma per afrontar la Mezzalama.

La cursa s'ha disputat a la localitat Noruega de Tromso: una prova amb 1.900 metres de desnivell i amb el mar com a teló de fons. La victòria a la prova d'aquest diumenge ha estat per al francès William Bon Mardion, que també ha acabat primer a la classificació general de la Copa del Món, i ha posat punt final a una gran temporada.

Després de la cursa, Kilian Jornet declarava: "Estic satisfet de la cursa; he anat amb el grup capdavanter bona part del recorregut. Encara em falta una mica i crec que estaré al nivell dels meus companys per a la Mezzalama".

Jornet ha afegit: "L'última baixada estava bastant gelada i m'han saltat les fixacions diverses vegades, i això ha provocat que caigués i perdés temps. Com que no m'hi jugava res, he aprofitat la carrera per anar agafant ritme altre cop".

Kilian Jornet participarà, per acabar la temporada, a Mezzalama, prova per equips que es disputarà el 27 d'abril.

stats