Natació

Belmonte va ser nomenada la millor del Mundial de piscina curta de Dubai

Mireia Belmonte assegura que es planteja nous "reptes" esportius per no quedar "estancada"

Belmonte, juntament amb Erika Villaécija, han participat a una taula rodona a la ciutat de Vitòria sobre la preparació dels nedadors olímpics per Londres 2012

La nedadora catalana Mireia Belmonte ha assegurat que es planteja nous “reptes” professionals per no quedar-se “estancada” després de l'èxit aconseguit als mundials de piscina curta de Dubai, on es va penjar quatre medalles.

Mireia Belmonte ha participat, amb Erika Villaécija, a una taula rodona organitzada per la Clínica USP Araba Sport, de Vitòria; sobre la preparació dels nedadors olímpics per Londres 2012.

Les dues nedadores han fet incidència en aspectes bàsics de la preparació com l'alimentació, la qualitat dels entrenaments i les hores setmanals que dediquen a la disciplina per aconseguir uns resultats tan brillants com els de Dubai.

Mireia Belmonte va ser nomenada la millor nedadora del Mundial després de sumar tres medalles d'or -200 i 400 estils, i 200 papallona- i una de plata -800 lliures- en la prova on precisament Villaécija es va penjar l'or.

Més continguts de