Natació

Neix un nou club de natació especialitzat en aigües obertes, el CN Radikal Swim

Aquest és un esport cada cop més de moda a Catalunya, per això tenen la seu al Centre Internacional de Vela de Catalunya, al Fòrum de Barcelona, obert al mar

Una de les modalitats de natació que més està creixent en adeptes darrerament són les aigües obertes –des del 2008 forma part del programa olímpic–, i Catalunya compta amb l'actual campiona de la Copa del Món, Esther Núñez, i dos olímpics com Érika Villaécija i Kiko Hervás. Fruit de tot plegat ha nascut el primer club de natació especialitat exclusivament en les aigües obertes, el CN Radikal Swim.

El Radikal Swim està format per 3 exesportistes apassionats de l'esport i les aigües obertes: Dani Serra, Sergi Roure i Àlex Amorós. El club vol cobrir una necessitat en creixement, l'afició a les aigües obertes, i per aquest motiu el club tindrà la seva seu social al Centre Internacional de Vela de Catalunya (al Fòrum de Barcelona) i oferirà una infraestructura oberta al mar.

El CN Radikal Swim s'ha presentat aquest dimarts, i ha nascut gràcies a un conveni de col·laboració entre la Federació Catalana de Vela i la Federació Catalana de Natació. A la presentació també hi han estat, precisament, la nedadora Érika Villaécija, la jugadora de waterpolo i subcampiona olímpica Ona Messegué i el triatleta Xavi Llobet. Tots ells participaran aquest dissabte 13 d'octubre a la travessia Radikal Marbrava. Aquesta competició a les costes de Palafrugell i Llafranc és la punta de llança i l'embrió que ha creat el CN Radikal Swim. Aquesta és la quarta edició i ja hi ha inscrites 700 persones.

Més continguts de