PIRENA ADVANCE

En skijoring s’imposa la suïssa Rutishauser, que amenaça el liderat de la txeca Porubska

La Pirena s'acomiada de l'Aragó amb l'alemany Kuhn com a sòlid líder

Pirena Advance s'ha acomiadat del Pirineu aragonès amb una esplèndida etapa a l'emblemàtic paratge de La Partacua, a Piedrafita de Jaca

De nou, l'alemany Ullrich Kuhn ha marcat la diferència en els trams de baixada on s'ha mostrat extremadament ràpid. A 28 segons ha entrat el també alemany Tom Andres (Gaes/Josera), que veu com Kuhn se li escapa en la provisional a gairebé un minut. Destacable la tercera posició del càntabre Álvaro López Cobo (Advance/Anna Nutrició Sport), que escala posicions a la general i ja és sisè. Tercer segueix el navarrès Íker Ozcoidi (Gaes/Ternua).


En la categoria reservada a gossos nòrdics nou triomf per al rei dels llops , Lázaro Martínez (Lazaro’s Team/Prullans.net), que continua marcant el ritme. Tres de tres. Ha compartit podi amb la suïssa Sibylle Marthy i amb el càntabre Jesús Martínez (Purina Pro Plan).


En skijoring, esqui de fons tirat amb gossos, ha repetit triomf la suïssa Pia Rutishauser que s'apropa en la general a Jana Porubska (Gaes), tercera en aquesta tercera etapa i que continua gaudint d'una còmoda renda en la classificació provisional amb més de 2 minuts d'avantatge sobre la suïssa. De nou el podi ha estat 100% femení, ja que el segon graó l’ha ocupat l'alemanya Karin Gruber-Pestel (Happy Dog).


Pel que fa als representants espanyols, continuen acumulant quilòmetres i experiència els debutants Víctor Carrasco (Tuga Active Wear/Nordic Esport), Erik Fuhrmann (Freemushing Ecoimpress), Beñat Zubillaga (Sanydent) i José Manuel Varela (Ferventia).

Etiquetes

Més continguts de