MARATÓ BARCELONA

La Zurich Marató de Barcelona ja supera els 5.000 inscrits

Els organitzadors treballen per promocionar la cursa barcelonina arreu del món

Quan falten cinc mesos per a celebració de la Zurich Marató de Barcelona 2015, que es disputarà el 15 de març, la cursa ja ha superat la xifra dels 5.000 corredors inscrits.

Per continuar creixent qualitativa i quantitativament, l'organització ja ha començat a treballar des de diversos sectors. En aquest sentit, es prestarà especial atenció en la promoció internacional i nacional. Dins de les promocions internacionals, les activitats van començar el passat mes de setembre, amb l'estand que la cursa va habilitar a la fira del corredor de la Marató de Berlín. Posteriorment, s'han realitzat tasques promocionals a les fires del corredor de la Marató d'Amsterdam, Dublín i Frankfurt, i es viatjarà aquesta mateixa setmana a la Marató de Porto. Les següents parades abans de Nadal, seran a la Behobia-San Sebastián, a la Marató Divina Pastora de València i a la Marató de Florència.

Una de les àrees que també es reforçarà seran les activitats complementàries al voltant de la cursa. A la sempre creixent Expo Sport, fira de referència en el seu format a Europa, a una Breakfast Run que guanyarà pes i a la tradicional Pasta Party, en aquesta edició s'hi sumarà una Cursa Infantil. Una bona manera de fomentar l'esport entre els més petits i crear un ambient festiu i familiar les hores prèvies a la celebració de la cursa de fons.

Per altra banda, el coordinador dels atletes d'elit de la prova, viatjarà els propers dies a Kenya amb motiu de la celebració de la Marató d'Eldoret. Una cursa que reunirà els millors atletes africans i ens servirà per buscar els corredors d'elit de la propera Zurich Marató de Barcelona 2015, per continuar millorant el nivell esportiu de la prova, que compta amb un millor registre de 2.07.30, en possessió de Jackson Kotut l'any 2010.

Més continguts de