La Volta a Catalunya

Alberto Contador: "No vaig aprofitar prou l'arribada a Vallter 2000"

El madrileny, segon a la classificació general de la Volta a Catalunya a tan sols 4 segons del Purito, ho ha intentat repetidament els últims dies

Alberto Contador (Saxo-Tinkoff) arribava en forma a la Volta a Catalunya després d'exhibir-se a la Tirrena-Adriàtica, però s'ha topat amb Joaquim Rodríguez, que l'ha superat a la cursa catalana per tan sols quatre segons. El madrileny ha assegurat tenir "una espina clavada amb l'arribada a Vallter 2000. No la vaig aprofitar prou i tenia cames per haver provat de guanyar la general, però a vegades jugues tàcticament i t'equivoques", ha reconegut a la premsa després de baixar del podi de Barcelona.

"M'ha faltat segurament alguna etapa amb un final diferent també", ha explicat Contador, que no només ha atacat a la volta final a Montjuïc sinó que va fer més intents al coll de Lilla, a l'etapa de Valls. "Però estic content amb les sensacions amb què he corregut, com recupero i com em sento de descansat tant físicament com psíquicament", ha continuat el madrileny.

El líder de Saxo-Tinkoff, que enguany sembla retornar a nivells més semblants als previs a la seva sanció, ha explicat que ha atacat Joaquim Rodríguez "a falta de dos i d'un quilòmetre per arribar a la meta. Però Purito ha estat bé i atent i se l'ha de felicitar", ha dit en relació al seu rival.