Ciclisme
Esports 05/05/2013

Sky guanya la crono per equips del Giro d'Itàlia i col·loca Puccio líder

L'equip del guanyador del Tour de França, Bradley Wiggins, marca el millor temps a la segona etapa del Giro i esgarrapa 14 segons a Nibali i 25 a Hesjedal

Albert Rabadan
1 min
Bradley Wiggins lidera l'equip Sky en la crono per equips al Giro d'Itàlia

BarcelonaLa segona etapa del Giro d'Itàlia ha estat una contrarellotge per equips de 17 km a l'illa d'Ischia (Nàpols), un recorregut curt però exigent quant a canvis de pendent que ha passat factura a molts equips. Sky s'ha endut la victòria d'etapa i ha col·locat al local Salvatore Puccio com a líder gràcies a una millor posició a la primera etapa.

L'equip Sky ha arribat amb els cinc ciclistes justos per marcar el temps: el vencedor del Tour Bradley Wiggins, Rigoberto Urán, Sergio Henao, Dario Cataldo i Salvatore Puccio. Per la seva banda, altres equips que semblaven més favorits pel triomf d'etapa, com Garmin-Sharp o BMC, han intentat mantenir el seu bloc sencer, una tàctica que no ha estat favorable en un recorregut explosiu.

D'aquesta manera, Bradley Wiggins ja agafa els primers segons d'avantatge respecte els seus principals rivals, com Vincenzo Nibali (Astana), que ha perdut 14 segons, i el canadenc Ryder Hesjedal (Garmin-Sharp), que n'ha perdut 25. Mark Cavendish ha perdut la maglia rosa, però els homes ràpids provaran de recuperar-la durant aquesta setmana gràcies a les bonificacions.

1r Team Sky 22' 05”

2n Movistar a 9”

3r Astana 14”

4t Katiuixa a 19”

5è Vini Fantini a 22”

stats