WorldTour
Esports 21/12/2012

L'equip Katiuixa espera "una justa decisió" del TAS

L'equip de Joaquim Rodríguez ha emès un comunicat aquest divendres

Efe
1 min
Joaquim Rodríguez proposa sancions a perpetuïtat per als ciclistes dopats

MadridL'equip Katiuixa ha emès aquest divendres un comunicat en què afirma que espera una "justa decisió" del Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS), davant el qual ha recorregut la decisió de la Unió Ciclista Internacional (UCI) de no incloure a la màxima categoria del ciclisme mundial, el WorldTour.

L'equip rus, que té el català Joaquim Rodríguez com a líder, explica que "continua considerant inacceptable i injusta" la decisió de la Comissió de Llicències (de la UCI), i ara "deixarà de fer comentaris oficials per no interferir en el procés i deixar que el tribunal prengui una decisió objectiva i equilibrada".

El Katiuixa va interposar, el dia 15 de desembre, un recurs davant el TAS contra la seva exclusió del World Tour, al·legant que "no hi ha raons legals" per la seva sortida de la màxima categoria del ciclisme mundial.

L'equip rus és el segon en la classificació mundial de la UCI, i hi competeix 'Purito' Rodríguez, número u de la temporada a la llista individual. La Unió Ciclista Internacional va excloure el 10 de desembre aquesta formació del grup dels 18 que conformen el WorldTour.

stats